2014-10-09 13:02:15• hírek • Szatmár.ro, refszatmar.eu

Reformáció címmel indul fotópályázat

A Szatmári Református Egyházmegye második alkalommal hirdeti meg digitális fotópályázatát, ezúttal "Reformáció" címmel. A pályázat igei mottója: „Látták szemeid az én alaktalan testemet, és könyvedben ezek mind be voltak írva: a napok is, amelyeken formáltatni fognak; holott egy sem volt még meg közülök." (Zsoltárok 139, 16)

A pályázat témája szerint, mivel a reformáció hónapjába léptünk, olyan képeket vár, amelynek üzenetében benne van a megújulás, visszaformálódás, hitújítás, fény a sötétség után... Nem csak kimondottan vallási jellegű fotókat várunk, de üzenete, a szerző szabad fantáziájára bízva, valamilyen szinten kapcsolódjon a reformációhoz. Kiváncsiak vagyunk arra, hogy kiben, hogyan él a reformáció.

Részvételi feltételek:

1. A fotópályázaton bárki részt vehet életkortól, felekezettől, nemzetiségtől, hovatartozástól, foglalkozástól, lakóhelytől függetlenül.

2. A képek típusa: műemlékfotók, portrék, eseményfotók, természetfotók, hangulatképek, stb. egyaránt beküldhetők.

3. Szerzőnként beküldhető maximum 12 digitális vagy digitalizált felvétel JPG formátumban. A fotók terjedelme pedig ne haladja meg a 3 Mb-ot. Minden felvétel file-neve egyezzen meg a kép rövid címével. A kép utómunkálata csak az eredeti élmény vizuális hangsúlyát emelheti ki (színkorrekció, kontraszt, fényerő, kivágás), de nem változtathat tartalmán. Fantáziakép nem pályázhat. Feldolgozott kép esetén a pályáztató bekérheti az eredeti képet is

4. A pályaműveket e-mailben lehet beküldeni - minden képet külön csatolva mellékletként a refszatmar@freemail.hu vagy a harangszoradio@gmail.com címre.

5. A jelentkezéshez kérjük a pályázó nevét, telefonszámát és a kép vagy képsorozat címét.

6. A képeket a Szatmári Református Egyházmegye Honlapja által választott szakmai zsűri választja ki.

7. A pályázóknak nevezési díjat nem kell fizetni.

Díjazás:

1. díj: 200 lej a Szatmári Református Egyházmegye felajánlásával
2. díj: Könyvcsomag
3. díj: Ajándékpóló
A fotók beküldésének határideje: 2014. október 29.
Eredményhirdetés 2014. október 31.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: