2013-11-29 17:46:15• hírek • Szatmár.ro

Reflektorfényben az Olimpia

Érdekesség, hogy az ASA a legutóbbi három mérkőzésén gól nélküli döntetlent ért el.

Marosvásárhelyen reflektorfényben játssza utolsó idei mérkőzését a Szatmárnémeti Olimpia.

A Marosvásárhelyi ASA otthonában lép pályára szombaton 17 órai kezdettel a Szatmárnémeti Olimpia. Ez lesz az utolsó meccse a sárga-kék alakulatnak idén, ugyanis a csütörtöki döntés értelmében, több klub kérésére a labdarúgószövetség elhalasztotta az idei évre még betervezett két összecsapást.

- Számunkra jobb lett volna, ha még lejátsszuk az UTA és a Craiova elleni két hazai meccset, az aradiak a téli szünetben valószínűleg összeszedik magukat és erősebbek lesznek tavaszra. Na de ez van, mi nagyon szeretnénk egy pozitív eredménnyel zárni az esztendőt, ezzel is meghálálva a vezetőség és a szurkolók bizalmát, és persze egy kedvező eredmény esetén nyugodtabban tudnánk vakációzni is. A legutóbbi villanyfényes meccsünkön 2-1-re nyertünk Aradon, reméljük a mostani is hasonló véget ér - nyilatkozta Csík Tibor.

A vezetőedző egyébként a Rania műfüves pályán szoktatta a villanyfényhez szerdán és csütörtökön a játékosait. Azt, hogy mi lesz a mérkőzés kimenetele, nehéz megjósolni. Az ASA idén 13 meccséből hétszer hozott össze döntetlent, Szatmárnémetiben pedig kikaptak - igaz, csak a meccs végefelé kapott góllal. Azóta edzőt cseréltek a vásárhelyiek kispadján most Ioan Ovidiu Sabau ül.

A találkozót a TVR3 élőben is közvetíti.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: