2008-04-01 21:53:01• hírek • István Löchli

Minden, ami az építkezéshez szükséges

Keresse fel az építkezők raktáráruházát! Mindent megtalál, ami az építkezéshez szükséges.

Már két éve működik Csengerben valamint Porcsalmán az Építkezők raktáráruháza, ahol minden alapanyag megtalálható a belső valamint külső építkezéshez.

A cég jelszava: mindent a vásárlókért, mely által rengeteg törzsvendégre tettek szert az elmúlt évek során. A szakképezett kiszolgálók még szakmai tanácsokkal is ellátják a vásárlókat, valamint extra szolgáltatásként 50 ezer forint feletti vásárlás esetén ingyen házhoz szállítást is vállalnak, mind a magyarországi, mind pedig a szatmári vásárlók számára. 

Az építkezők raktáráruháza csak minőségi építkezési anyagokat, kiegészítőket, felszereléseket forgalmaz. Számtalan extra szolgáltatásuk és akciójuk mellett számítógépes színre keverést is vállalnak, így a kívánt színkompozíciók percízen és árnyalatkülönbség nélkül létrehozhatóak.

Széles áruválaszték áll a vásárlók rendelkezésére, köztük festékek, hőszigetelő rendszerek, nemes vakolatok, glettanyagok, élvédők, épületgépészeti felszerelések, turbós kombikazánok, radiátorok, ötrétegű press valamint PVC kulcsos csövek és idomok, fürdőszoba felszerelések széles választéka, bádogos áruk, acél és vas áruk, laminált padlók, padlócsempék, gazda felszerelések.

Ha minőségi termékeket szeretne vásárolni, különleges kiszolgálással, kedvező áron, akkor látogasson el Csengerbe az Építkező raktáráruházához, a Tisza út 1 szám alatti üzlethelyiségbe és lerakatba, valamint a Porcsalmán levő üzlethelyiségbe a Szabadságtér 9 szám alá, mely alig 10 kilométerre található a határtól. 

Bővebb tájékoztatás a következő telefonszámokon kapható: Porcsalma - 003644-375039, Mob. 0036-707725228, Csenger - 003644-341063, Mob. 0036-209109950. 

A részletes termékismertetetőt az alábbi linken tekinthetik meg. 

Festékek, glettanyagok, vakolatok, ragasztók, széles választéka.
 
A számítógépes színkeverés által minden kívánt árnyalat lérehozható.
 
Csempék széles választéka több típusban és árnyalatban. 
 
Kazán, kandalló egyaránt megtalálható az Építkezők raktáruházában.
 
A fürdőszoba felszerelések széles választéka várja a vásárlókat.
 
A gazda felszerelések is megtalálhatóak az üzlethelyiségben. 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: