2019-04-02 04:53:10• hírek • Blikk.hu

Razzia a pókerpartin: drogbárónak hitték Árpa Attilát

Drograzziát tartottak Árpa Attila otthonában! A színész-rendező maga jelentkezett lapunknál, hogy elmondja a vele történteket.

– Sokat gondolkodtam, elmondjam-e az egészet, mielőtt a rosszmájúak előtt félreérthetően csapódik le a történet – kezdte lapunknak Árpa Attila, aki úgy meséli, másfél hete tét nélküli pókerpartit tartott az otthonában, amikor váratlanul rendőrök állítottak be hozzá.
 

– Hatan ültünk a teraszomon, épp kezdtünk volna játszani, amikor zseblámpával és egy aranyos drogkereső kutyával megjelentek nálam a rendőrök. Először azt hittem, egy barátom öltözött be, hogy megvicceljen, ám amikor megmutatták a házkutatási parancsot, egyértelmű lett, miről van szó – folytatta Árpa. – A rendőrök nagyon kulturáltak és rendesek voltak. Sokáig ott voltak, mindent átnéztek, a hűtőmet, a kukámat, de még az autómat is, sőt, azt is megkérdezték, van-e más ingatlanom. Természetesen nem találtak nálam semmit, mondjuk egy doboz fájdalomcsillapítót lefoglaltak. Nem őrizgetek otthon drogot, nem vagyok díler, nem adok el senkinek. Bár azt nem tagadom, hogy a múltban kipróbáltam a kábítószert, de az nagyon régen volt, és teljes mértékben az én magánügyem. 
 

Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, a kérdéses napon tartottak-e razziát a fővárosban, válaszul ezt a közleményt ajánlották a figyelmünkbe. A színész nem érti, hogy kerülhetett ő képbe bármilyen nyomozás során.
 

– Jelenleg a Holtomiglan című filmem forgatókönyvén dolgozunk, amely a 90-es évek magyar alvilágáról szól. Mivel a filmben szerepet kap a drog is, ezért elkezdtünk kísérletezni, mivel lehet helyettesíteni. Olvastam például, hogy A Wall Street farkasa című filmben a kokain helyett zúzott B12 vitamint adtak a színészeknek. Mi is ezzel kísérleteztünk egy kellékpróbán, valamint koffeintablettával és por alapú fájdalomcsillapítóval. Erről nyilván sokszor beszéltünk egymás közt, telefonon is, sőt, fegyvertípusokról és kivégzési módszerekről is, így nem lennék meglepve, ha ezt hallhatta volna valaki – szögezte le Árpa, aki reméli, a hatóság legközelebb a valódi fenyegetést jelentő droghálózat tagjaira csap le.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

 
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: