2011-08-22 15:58:06• hírek • Szatmár.ro

Rázd formába magad a Partiumi Magyar Napokon!

PROGRAM: 12.00-12.25 Spinracing (szatmári közszereplőkkel és politikusokkal), 12.30-12.55 bodyArt (ide hozz magaddal tornamatracot) 13.00-13.25 Kardio Kick Box, 13.30-13.55 ZUMBA, a Partium legnagyobb közös táncos megmozdulása, 14.00-14.15 Break Dance Show – B Element táncosai, 14.30- 14.55 Alakformálás, 12.00 – 16.00 -Egészségsátor: Vérnyomás és vércukorszint mérés a Korall Klinika támogatásával, életmód tanácsadás, testzsírszázalék mérés, mozgásforma tanácsadás, egészséges táplálkozás

Készülj sportos cuccal, egy tornamatraccal és nézz el Te is a Szatmár.ro és a PrimaGym Aerobic, Cycling & Fitnesz Center Egészségszigetére augusztus 27-én, a Partiumi Magyar Napok keretében. A sok evés ivás és szórakozás mellett, szentelj néhány órát a sportnak is. Hidd el, megéri!

Olvasóink már jól tudják, hogy a Szatmár.ro ezt az évet az egészséges életmódnak szentelte, ezért arra gondoltunk, hogy néhány mozgással, sporttal teli órát csempészünk Szatmárnémeti egyik legnépszerűbb rendezvénysorozatának programjai közé.

Augusztus 27-én a Kossuth-kert változatos programkínálattal várja az érdeklődőket, itt találhatod meg az Egészségszigetet is, ahol kipróbálhatod a PrimaGym legnépszerűbb mozgásformáit. A közös szabadtéri edzés délben veszi kezdetét a nagyszínpadnál egy Romániában még egyedülálló, csak Szatmárnémetiben oktatott funkcionális traininggel, mely segítségével lazíthatsz és nyújthatod izmaidat a bodyART oktatóinak irányításával.

Ezt követően ugyancsak a Szatmárnémetiben még egyedülálló Spinracinggel is megismerkedhetsz, sőt ki is próbálhatod, ha kedved szottyan egy kis tekeréshez. Ezután is egy vérpezsdítő mozgásformát próbálhatsz ki, a Kardio Kick Bokszot, amely rúgások, ütések, könyök és térd kombinációk ötvözete a harcművészetekből és a bokszból. Míg más a hagyományos ételeket kóstolgatja, addig te leadhatsz egy kis felesleget ezekkel a dinamikus mozgásformákkal.

Ahhoz, hogy a kedvedet még jobban meghozzuk a mozgáshoz, politikusokat, közszereplőket kértünk fel a példamutatásra! A meghívottak névsora még alakul, de az már biztos, hogy Csehi Árpád megyei tanácselnök, Pataki Csaba alprefektus, Ilyés Gyula Szatmárnémeti polgármestere és Kereskényi Gábor alpolgármester valamint Rappert Gábor és Vencz Stella színművészek kipróbálják ezt az izzasztó és hatékony zsírégető edzést.

Változás! A spinracing edzés időpontja megváltozott, illetve helyet cserélt a bodyArt-tal, így a spinracing edzés politikusok és közszereplők részvételével 12 órakor kezdődik, a bodyArt pedig 12.30-tól.



De ez még nem minden! A már említett edzéstípusokat a már jól ismert B-Element Break Dance Show-ja szakítja meg néhány percre, akik minden bizonnyal ez alkalommal is felpörgetik a hangulatot.

A mozgással teli perceket egy óriási Zumba buli - a Partium legnagyobb közös táncos megmozdulása - zárja. Aki tudja mi az a Zumba, az már ismeri ennek a lényegét. De ha Te még nem tudod, akkor gyere el és táncold formába magad Félegyházi Réka, Szatmárnémeti egyetlen Zumba oktatójának irányításával. És ott lesz Sinkó Tamás is, Magyarország leghíresebb Zumba prezentere, aki nemrég a Zumba atyjával, Alberto "Beto" Perez-zel tartott bemutatót.

Érdemes lesz kipróbálnod a Zumbat, hiszen megnyerheted az öt darab két személyre szóló kényeztető wellness hétvégét a Wellness Hotel Gyulába. A Korall Klinika jóvoltából pedig több egészségutalvány is gazdára talál.
Az Egészségszigeten egy sátor is várja majd az érdeklődőket, ahol a Korall Klinika segítségével életmód tanácsadás, vérnyomás és vércukorszint mérés is lesz. Emellett előadások szólnak majd az egészséges életmódról, táplálkozásról, mozgásról.
Látogass el Te is a Szatmár.ro és a PrimaGym Egészségszigetére. Ne feledd, egészségesen élni jó!

A Partiumi Magyar Napok Támogatói

Arany fokozatú Támogatók: Tarr Beton, Autonet

Ezüst fokozatú Támogatók: Korall Klinika, Rosendahl, Dominium, Confort Design, Grup West, Opel, Chevrolet, Ger-Bog, Communitas Alapítvány, Bizmann, Second Text, No Pardon Étterem, Poszet, SVD Bau

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: