2019-11-27 15:34:18• hírek • Fizetett tartalom

Ray Cooney nagy sikerű bohózatával érkezik Szatmárnémetibe a Bánfalvy Stúdió

December 08

A Bánfalvy Stúdió neve biztosan nem ismeretlen már a szatmári közönség számára, hiszen legutóbb a Nincsak, ki lakik itt? című komédiával bírták őszinte nevetésre városunkat. A társulat idén ismét fergeteges bohózattal érkezik Szatmárnémetibe, melyet ugyancsak a műfaj koronázatlan királyának, Ray Cooney-nak köszönhetünk. De lássuk csak, miről is szól a Páratlan páros!

"Mary izgatottan várja haza wimbledoni otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett. Nem messze tőle, úgy négy és fél percnyi autózásra, Barbara izgatottan várja haza richmondi otthonába férjét, John Smith taxisofőrt, aki túl sokat késik. Az asszony ezért úgy dönt, felhívja a helyi rendőrséget, hátha hitvesének baja esett…


Ezzel pedig megkezdődik a kalamajka. A férj, John ugyanis egy és ugyanaz a személy, és régóta éli kettős életét, amely most összedőlni látszik; John ugyanis egy idős hölgy segítségére sietve balesetet szenved, és a kórházban nem a megfelelő lakcímét adja meg. A feleségek által értesített rendőrség lelkes nyomozásba kezd, John pedig ámokfutó módjára ingázik a két asszony között." Ha ez az első hallásra is lehengerlő történet nem ragadott volna kellőképp magával, akkor mutatjuk a szereposztást is. Olyan kiváló színészek lépnek színpadra a Horváth Csaba rendezte előadásban, mint Száraz Dénes, Gesztesi Károly és Bugár Anna.
 

A bohózatot a Szakszervezetek Művelődési Házában, december 8-án, 18 órától mutatják be. Jegyek az Északi Színház jegypénztárában kaphatók minden hétköznap 10 és 17 óra között. További információk: 0261 712 106. Biztosítsd helyed mielőbb, hiszen a jegyek gyorsan fogynak!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: