2020-05-09 08:15:24• hírek • Blikk.hu

Rátalált a szerelem az X-Faktor sztárjára, Zdroba Patrikra

Az X-Faktor sztárja szerelmes
Az X-Faktor sztárja szerelmes

Nagyot fordult a világ a 2019-es X-Faktor harmadik helyezettjével, Zdroba Patrikkal (27) az RTL Klub tehetségkutatója óta! Az év elején új lakásba költözött, majd a szerelem is beköszöntött az életébe.

– Bettinát az X-Faktor alatt, az RTL Klub székházában ismertem meg, s lassan alakultak köztünk a dolgok. Általában nem veszem észre, ha valaki közeledik felém, de vele nagyon egymásra hangolódtunk. Éreztem, hogy nem a műsor miatt kedvel, hanem én érdeklem – mesélte az énekes.

A fiatalok még nem élnek együtt, de Patrik úgy érzi, a karantén még jobban összekovácsolta őket.

– Most nincsenek fellépések, nagyon hiányzik a közönség, így viszont többet lehetünk együtt, talán ez az előnye a mostani időszaknak – fogalmazott az X-Faktor tehetsége, aki nem bánkódik, amiért végül nem ő lett a befutó a műsorban.

Patrik éppen csak lemaradt az X-Faktor tavalyi dobogójáról

Mint mondja, így is sok lehetőséget kap, valamint rengeteg embert megismert. Ennek ellenére Patrik visszament korábbi munkahelyére, egy bankba.

– A munkahelyem számomra biztonságot jelent. Mindennap ott vagyok a frontvonalon, segítem az ügyfeleket, még ha ez hordoz is magában némi veszélyt a járványhelyzetben. Hogy védjem magam, elektromos rollerrel járok munkába – mesélte Patrik, aki szabadidejében főzni tanul, sportol, de az éneklést sem adta fel. – Dolgozom új dalokon, ám a koronavírus miatt nem mehetek stúdióba, illetve koncertezni sem tudok. A közösségi oldalamon énekelek a rajongóknak.

 

További bulvárhírekért olvassa a Bikk.hu híreit!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: