2014-06-18 10:59:12• hírek • Szatmár.ro

Rászoruló családoknak osztottak csomagokat

A Szatmárnémeti Kölcsey Ferenc Főgimnázium XI. F osztálya szervezésében és a Szatmári Egyházmegyei Caritas Szervezet közreműködésével három többgyermekes család és három egyedülálló személy kapott ruha-, illetve élelmiszercsomagot.

A XI. F osztály által szervezett csomaggyűjtési akció keretén belül a Caritas által felmért hátrányos helyzetű családokhoz és egyedül élő személyekhez jutott el kedd délelőtt segélycsomag. A csomagokat Bálint Zsuzsa aligazgató, Sopoian Renáta Réka iskolapszichológus és a Caritas alkalmazottai kíséretében az osztály tanulói, Balogh Boglárka Csilla, Podolyák Tiffany, Szabó Éva Zsuzsa és Juhász Imelda Dalma vitte ki a rászorulóknak.

A tizenegyedikes osztály által megszervezett gyűjtési akcióba az egész iskola beszállt és a diákok, illetve tanárok az általuk már nem használt, de jó állapotban levő ruhákkal, játékokkal, valamint az erre a célra gyűjtött pénzből vásárolt élelmiszercsomagokkal lepték meg a rászorulókat.

A hátrányos helyzetű családok, illetve a meglátogatott további két idős hölgy és egy fiatal nagyon örültek a kapott csomagoknak, de emellett a közösen eltöltött néhány perc is nagyon meghatotta őket.

Sopoian Renáta Réka elmondása szerint az akciót ezentúl rendszeresen meg szeretnék szervezni és ez alkalommal már az igényeket is fel tudták mérni, így a következő gyűjtési akcióban a szükségleteknek megfelelő csomagokat tudnak majd kiosztani.

Rászoruló családoknak és egyedülálló családoknak adtak át csomagot a kölcseysek

Csomagokat adtak át a kölcsey XI. F osztályos tanulói

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: