2011-07-13 10:00:03• hírek • www.blikk.hu

Rászálltak a zsaruk Fábryra

Egy korábbi ügye miatt vizsgálódnak Fábry Sándor (57) ellen, miután fotók készültek arról: bort ivott vezetés előtt.

Már a rendőrség is vizsgálódik Fábry Sándor (57) ellen, ittas vezetés gyanúja miatt. Mint ahogy arról több helyen is olvasni lehetett, a showman május végén Müller Péter író talkshow-jában megivott néhány korty vörösbort, majd autóba ült, és elhajtott.

Balszerencséjére fotók is készültek az esetről, a rendőrség érdeklődését pedig felkeltették az újságokban közölt képek. A Blikk most megtudta: nem múlt el következmények nélkül az affér. A rendőrség ugyanis hivatalból vizsgálatot indított Fábry ellen, mivel a fotók kellő bizonyítékot szolgáltattak erre.

Hogy mennyire komolyan gondolják a vizsgálatot, azt jól bizonyítja, hogy a kerületi zsaruk alapos vizsgálódás után nem elvetették az ügyet, hanem továbbadták a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságnak - mivel a tévés leányfalui lakos.

- Azt a tájékoztatást kaptuk a kollégáktól, hogy már úton vannak felénk azok a papírok, amelyek ezzel az üggyel kapcsolatosak - mondta megkeresésünkre Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. - Csak ezek átvizsgálása után döntünk a továbbiakról. Kérdés, be tudják-e bizonyítani a zsaruk, hogy Fábry tilosban járt.

Kamarás Péter ügyvéd szerint nehéz lesz, ugyanis az újságokban közölt képek nem elegendőek ahhoz, hogy eljárást indítsanak a showman ellen.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: