2019-10-04 08:22:32• hírek • közlemény

Rangos fotókiállítás érkezik Nagykárolyba

október 08

A nagyváradi Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület, a zhuhai China Photo Network Online Egyesület, a romániai partneregyesületek, valamint a külkapcsolatokért felelős szakminisztérium és a Kínai Népköztársaság Romániai Főkonzulátusának közös szervezésében egy igen rangos kiállítás anyaga érkezik Nagykárolyba.

A román-kínai kapcsolatok létrejöttének 70. évfordulójához kapcsolódik ez a kiállítás, mely 15 hazai helyszínen kerül bemutatásra, többek között Nagykárolyban is. A tárlat a nagyváradi szervezőklubbal kötött partnerségi kapcsolatnak köszönhetően érkezik Nagykárolyba, hiszen a Vasile Vénig László Fotóklub már hosszabb ideje működik együtt az Euro Foto Art tagjaival.


A nagykárolyi kiállítás nyitórendezvényére október 8-án, kedden 18 órától kerül sor a Károlyi-kastélyban. Az eseményre minden olyan érdeklődőt várnak, akit foglalkoztat a fotóművészet. A rendevényen résztvevőket Adrian Ștefănuți szakreferens köszönti, míg a kiállítási anyag szakmai értékelését, dr. Hágó Attila Nándor, a nagykárolyi fotóklub elnöke vállalta.


Az eseményen részt vesz még a nagyváradi fotóklub elnöke, Ștefan Tóth (AFIAP) és Sorin Tăbăcaru tanácsos, valamint a zhuhai China Photo Network Online klub elnöke, Weilu Chen fotóművész, akit Dan Chen, Ruisheng Zhu, Hui Zhang, Yanming Zhu fotóművészek kísérnek el a nagykárolyi látogatásra. A rendezvényre a megye és a helyi köz- és politikai szféra képviselői is meghívást kaptak a szervezők részéről.


A kiállítás nyitórendezvényén zenei programmal szolgál a nagyváradi Duo Varadiensis, Thurzó Sándor József pedig hegedűn ad elő több klasszikus kínai zenei darabot. Haibo CHI fotóművész „Oszd meg és uralkodj” címet viselő kiállítása november 1-ig lesz megtekinthető, a Károlyi-kastély nyitvatartási rendjének megfelelő időszakban.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: