2009-11-21 08:01:40• hírek • Balogh Anita

Döntetlen a Panduriival

Drámai végjáték után döntetlen lett a szatmári kézilabdázók Pandurii elleni meccse.

Ha valaki a mérkőzés előtt valaki azt mondta volna, hogy döntetlen lesz a VSK Pandurii elleni meccse, valószínűleg mindenki rávágta volna: bárcsak úgy lenne! Az erős ellenfél ellen péntek este összehozott döntetlen azonban kicsit hiányérzetet hagy a szurkolókban, hiszen akár a győzelem is meglehetett volna...

A mérkőzés első gólját a szatmáriak szerezték, azonban 2:2 után a vendégek elhúztak, a VSK-s fiúk csak 13:13-nál sikerült beérjék őket. Az első félidő három gólos szatmári előnnyel zárult, a második félóra elején tovább nőtt az előny 24:18-ra. A közönség tombolt, mindenki úgy érezte, hogy ez az a pillanat, amikor már meglehet a meccs... Az előny azonban lassan apadni kezdett, az ellenfél lassan felzárkózott és 50 másodperccel a vége előtt már csak egy góllal vezetett a VSK (32-31). A szatmáriak ekkor még támadtak, de elvesztették a labdát, az ellenfél pedig egyenlített. Még ekkor is maradt 30 másodperc arra, hogy megnyerjék a fiúk a meccset. A Pandurii védelme áttörhetetlen volt. Igaz, az ellenfél szabálytalankodott is, de a bírók csak két másodperccel a vége előtt állítottak ki egy védőt, a szabaddobást azonban hiába váltották gólra a szatmáriak, a bírók már nem adták meg a találatot.

Nemzeti Liga, 9. forduló: Szatmárnémeti VSK-Târgu Jiu-i Pandurii Energia Lignitul 32-32 (20-17). A szatmári gólszerzők: Burszacs 8, Surducan 6, Vizsbovszkij 6, Oláh 3, Szavics 3, Nagy 2, Savlovschi 2, Birtalan 1, Ciornohuz 1.


Sokszor szinte lehetetlen volt áttörni a Pandurii védelmét
Sokszor szinte lehetetlen volt áttörni a Pandurii védelmét


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: