2010-04-20 15:45:35• hírek • Szatmar.ro

Rangadó tét nélkül

A VSK szerdán az ősi rivális Nagybányát fogadja, a meccs szerződésekről dönthet.

Az idősebb szatmárnémeti sportdrukkerek legendákat tudnának mesélni a nagybányai „kollégákkal" szembeni rivalizálásról. Ennek azonban jelen pillanatban már csak egy tere maradt: a férfi kézilabda. A VSK csapata szerda délután 17 órai kezdettel fogadja a Nagybányai Minaurt.

A találkozónak ugyanakkor nincs különösebb tétje, mivel mindkét csapat már régen bebiztosította bennmaradását. A két gárda egyaránt 13 pontot gyűjtött eddig, jobb gólkülönbségének köszönhetően a Minaur egy hellyel megelőzi a VSK-t és ezzel a kilencedik.

A bajnokságból hátra lévő három találkozó persze nem teljesen tét nélküli, legalábbis ami a játékosokat illeti. Az ekkor bemutatott produktum ugyanis komoly érv lehet a szerződések meghosszabbítása szempontjából.

„Palkó János edző a mérkőzést követő napokban teszi le a listát azon játékosok nevével, akiket a következő idényben is szeretne a keretben tudni. Tehát a motiváció megvan, és szerintem egy igen jó hangulatú, teltházas meccset láthat majd a közönség", mondta Kereskényi Gábor, az igazgatótanács elnöke.

Ami a Minaur elleni meccset illeti, a hazaiak gólkirálya, Birtalan István tüdőgyulladással küszködik, így bevetése igencsak kérdéses.

Az őszi első mérkőzésen mellesleg a hazaiak kiütéses, 30-22-es győzelmet arattak, úgyhogy a várhatóan szép számú közönség méltán remélheti, hogy a fiúkat a visszavágás vágya is hajtja. A közönség szép számában pedig már csak azért is reménykednek a szervezők, mert a meccset követően a VSK női korsárlabda csapata a továbbjutás szempontjából sorsdöntő találkozón fogadja az Aradot.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: