2011-10-27 16:11:10• hírek • Balog Anita

Rangadó lesz Szászrégenben

Az eddigi legnehezebb meccsét játssza pénteken 15 órától az Olimpia Szászrégenben.

A szatmárnémeti Olimpia a 6. csoport tabellájának első helyezettjeként utazik a Maros megyei Szászrégenbe ahol a másodosztályba való bejutást megcélzó helyi csapattal fognak megközdeni a három pontért. Egyébként a vendéglátók ha nem vesztették volna el zöld asztalnál a Marosvásárhelyen 1-0 arányban megnyert meccset, most az Olimpiával azonos pontszámmal állnának. Így hát mindenképp nagyon izgalmasnak ígérkezik a szatmári fiúk szászrégeni vendégszereplése.

„Valóban rangadó lesz, és apró dolgok döntethetnek, mivel a két együttes azonos képességű. Ilyenkor maximális összpontosításra van szükség minden játékos részéről, hátul nem szabad hibázni, a csatároknak pedig be kell rúgni az adódó helyzeteket. Az Avântul egy rutinosnak mondható együttes, az egyik legjobb a csoportból, már két éve is fel akart jutni, akkor nem sikerült, tavaly majdnem kiestek, de most ismét a másodosztályt célozták meg" - nyilatkozta Csík Tibor.

III. Liga, 11 forduló: Szászrégeni Avantul-Szatmárnémeti Olimpia, Tatrangi Unirea-Aranyosgyéresi Seso, Kolozsvári Universitatea II-Marosvásárhelyi FCM II, Kolozsvári Sanatatea-ZilahFC, Zalatnai CS-Jádi Vointa, Besztercei Gloria II-Szászfenesi Unirea, Dési Unirea-Brassói Corona, Nyárádtői Unirea-Kolozsvári CFR II.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: