2013-11-01 12:22:23• hírek • Szatmár.ro

Ramnicu Valcean játszik szombaton az Olimpia

Többen is hiányoznak az Olimpia keretéből, de az optimisták szerint lehetne pontot rabolni a hétvégén.

Csütörtökön indultak el az Olimpia FC labdarúgói a 400 kilométeres útra, hogy aztán szombaton a második ligás focibajnokságban a Ramnicu Valcea otthonában lépjenek pályára. Péntek délelőtt még egy átmozgató-edzést tartott a 20 fős legénység, amelyből többen is hiányoznak. Gavrilescu izomhúzódással, Bujor kézsérüléssel, Zsiga emésztési problémákkal, Prodan hátfájással, Mos mandulagyulladással küszködik. Hiányzik a keretből Roatis is - ő testvére lakodalma miatt hiányzik a keretből.

- Bár többen is hiányoznak különböző okok miatt, így sem lesz könnyű összeállítani a kezdőcsapatot, hiszen 20 játékosból kell választanunk, közülük kettő még a kispadon sem foglalhat majd helyet. Egy olyan csapatot kell pályára küldenünk, amellyel meglephetjük az ellenfelet. Az elmúlt fordulóban láttam az ASA elleni meccsüket, mely számukra nem volt sikeres, csak az utolsó 20 percben kezdtek játszani. Meggyőződésem, hogy több van bennük, már a bajnokság elején a feljutást tűzték ki célul, és ehhez megvan a keretük és az anyagi hátterük is. Ez egy tipikus 1x2-es meccs lesz, számunkra egy pont mindenképpen nagy siker lenne - mondja Csík Tibor vezetőedző.

2. Liga, II. csoport, 9. forduló:
Rm. Valcea-i CSM – Szatmárnémeti Olimpia, Aradi UTA – Craiovai FC U, Besztercei Gloria – Resicabányai Metalul, Mioveni-i CS – Marosvásárhelyi ASA, Nagyváradi Bihar FC – Craiovai CS U, Slatinai FC Olt – Motrui Minerul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: