2016-02-03 09:10:18• hírek • Blikk.hu

Pataky még mindig lábadozik

Pataky Attilát karácsony előtt kellett sürgősen kórházba szállítani, mert fertőző gyomor-bél hurutot, majd hasmenést kapott, amely után az aranyere úgy felszakadt, hogy a vérének 35 százalékát elveszítette.

Infarktusközeli állapotba került, és hála a felesége gyors reagálásának, majd a sürgősségin a gondos orvosi beavatkozásnak, megmentették az életét.

Azóta megannyi kellemetlen vizsgálaton van túl, majd bő három hete megműtötték az aranyerét. Még most is sok gyógyszert kell szednie, így a napjai még most sem problémamentesek, de úgy tűnik, végre már látja az „alagút végét”.

Ennek örömére küldött is egy fotót magáról a Blikknek. A képen olyan, mintha edzene, csakhogy egyelőre csupán egy vágyálomnak tűnik ez.

- Mások okulására szívesen beszélek a gondjaimról, de más dumálni, és más végigcsinálni egy ilyen rehabilitációt - nyilatkozta lapunknak Pataky. - Egyik nap jobb, másik nap rosszabb, aztán a következő nap megint egy kicsit jobb, aztán megint kis visszalépés, de legalább érzem, hogy előrehaladok. A vágyam itt van a kezemben, ez még csak álom, hogy újból súlyzózhatok. Jelenleg még egy-két kilót sem emelhetek. De nagyon oda kell figyelnem az étkezésre is, még jobban, mint eddig. Ha nem ügyelek arra, mit eszem, másnap reggel jön a kemény bünti!

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: