2019-01-28 06:28:43• hírek • Blikk.hu

Rákos betegnek nevezték a neten Tóth Gabit, itt az énekesnő válasza

Az énekesnőt a közösségi oldalán időnként a rövid haja miatt támadják, ám most nem hagyta szó nélkül, hiszen van, amit nem kell eltűrni, legfőképp akkor, amikor rákban szenvedő embertársainkat bántalmazzák.

– Az elmúlt 15 évben megedződtem. Nagyon sok rosszindulatú kommentet kap minden közéleti szereplő. Sok frusztráció és düh van az emberekben!  A rövid hajam miatt most is sokan írnak olyat, hogy a hosszú sokkal jobban állt, ez nem nőies. Azt gondolom, egyrészt senkinek nem feladata, hogy ezt eldöntse, másrészt nincs is joga megmondani, hogy nekem mi áll jól, illetve, hogy hogyan érezzem jól magam!  Néhány komment viszont minden határon túlment – kezdte lapunknak az énekesnő, aki az egyiket ki is emelte, amelyre videóban is reagált.
 

– Egy nő írt az egyik képem alá, hogy úgy nézek ki, mint egy rákos beteg, csak a kendő hiányzik a fejemről. Azt gondoltam, erre reagálnom kell, így elmondtam, hogy ez megengedhetetlen. Hogy veszi a bátorságot, hogy ilyet írjon? Nem gondol abba bele, hogy ezzel hány olyan érintett embertársunkat bánt meg, aki rákkal küzd, vagy kemoterápiás kezelésen vesz részt, élete legnehezebb félelmeivel kell szembenéznie neki és a hozzátartozóinak – fakadt ki Gabi, akinek felháborodása célt is ért.
 

– Valószínűleg érezte, hogy túl messzire ment, később törölte a kommentet, majd priváttá tette a profilját. Remélem, egy kicsit magába néz, ahogyan az a 10-15 ember is, akinek tetszett a megjegyzése – tette hozzá az énekesnő.
 

Tóth Gabi ezzel megvédte az embertársait is a felelőtlen kommentelőktől, ugyanis maga is gyakran szembesül azzal, hogy a közösségi média hogyan mérgezi meg sokak gondolkodását, életét.
 

– 150 üzenetet kaptam a videó után. Nagyon sokan megköszönték nekem, hogy erőt adtam nekik, kiálltam értük – mondta az énekesnő, aki maga is sok ismert embert követ a közösségi oldalon.

– A mai napig észreveszem magamon, hogy engem is képes néha még magával vinni a „reklám-manipuláció”. Ha szép lányokat nézek az interneten, akik drága ruhákban pózolnak, átfut rajtam, hogy basszus, én miért nem nézek ki így? Aztán rájövök, hogy nekem erre nincs is szükségem. Mindannyian fejlődünk és tanuljuk ezt a műfajt! Egyszerű vidéki helyről, átlagos családból jöttem, ezt nem felejtem el – mondta az énekesnő, aki úgy határozott, országszerte előadásokkal segít majd a témákban.
 

– Polus Enikő mentálhigiénés szakemberrel úgy döntöttünk, tavasszal útjára indítunk több kezdeményezést. Szeretnénk sok fiatalnak segíteni abban, hogy képesek legyenek elfogadni és szeretni önmagukat, szűrjék az online felületeket, ne engedjék az online „bántalmazást” és zaklatást, ha nehézségeik vannak, kérjenek segítséget, és keressék offline is egymás társaságát – mesélt terveiről Gabi.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: