2009-10-23 17:18:53• hírek • Parajdi Andrea

Rajtolt a kampány

November 2-án, és 3-án lesz Szatmár megyében Kelemen Hunor államelnökjelölt kampánykaravánja.

Hivatalosan október 23-án, pénteken kezdődött meg a november 22-i államelnökválasztást megelőző kampányidőszak, így mostantól egy hónapon át mindenhonnan „szimpatikus" államelnökjelöltek mosolyognak ránk és hirdetik majd a megváltó programjukat.

Az RMDSZ jelöltje Kelemen Hunor október 16-án Csíkszeredán tartotta az egyik kampánynyitó rendezvényjét, amelyen a Republic együttes koncertezett. Október 19-én, kampánynyitó szándékkal Nagyváradra is elvitték a magyarországi zenészeket.

Kelemen Hunor Egyenes beszéd szlogennel indított kampánya két vonalon zajlik majd. Személyesen ő maga is járja Erdély különböző pontjait, és megpróbál a legtöbb megyébe eljutni, azonban ezzel párhuzamosan egy országjáró kampánybuszt is indítanak, amellyel önkéntesek  népszerűsítik a magyar jelöltet -tudtuk meg Kovács Pétertől,  Kelemen Hunor kampányfőnőkétől, aki lapunkank azt is elmondta: azért esett a szlogenválasztás az „Egyenes beszéd"-re, mert a jelölt az elmúlt 13 évben olyan közéleti tevékenységet folytatott, amelyeknek alapja a fölösleges ígérgetések helyett egyenes és korrekt beszéd volt. -Kelemen Hunor mindig bátran kijelentette miről mit gondol, és mit képvisel. Ebben a kampányban is őszintén, kertelés nélkül akarunk a választópolgárokkal beszélni - mondta a kampányfőnők.

A tervek szerint az államelnökjelölt személyesen Hargita, Kovászna, Maros, Máramaros, Szilágy, Kolozs, Arad, Bihar, Hunyad és Szatmár megyét is felkeresi. Eddig annyit lehet tudni, hogy november 2-án, és 3-án tartózkodik majd megyénkben, azonban az még egyeztetés alatt áll, hogy pontosan hová is látogat el. Részt vesz majd különböző rétegtalálkozókon, és néhány kisebb településre is kiutazik.


November 2-án, és 3-án lesz Szatmár megyében Kelemen Hunor államelnökjelölt kampánykaravánja.
Kelemen Hunor kampánykaravánja november elején érkezik Szatmár megyébe


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: