2014-05-06 09:25:03• hírek • Blikk.hu

Rájöttek, hogy Cipőt lehetetlen pótolni

Egy évvel Cipő temetése és két hónappal Sipos F. Tamás menesztése után elnyerte új formáját a Republic zenekar!

Öten voltak, négyen lettek, bár a gitáros-dalszerző Tóth Zoltán tavalyi kiválásával az eredeti felállásból csak hárman maradtak. Az ő helyére lépett Halász Gábor, aki éveken át az együttes háttérzenésze volt.

Múlt szombaton már így léptek színpadra, és az első zenekari kép is elkészült, amely világossá teszi, a Republic együttes Nagy László Attila, Boros Csaba, Patai Tamás és Halász Gábor bandája.

- Igen, ez a véglegesnek tekinthető formáció - közölte Csaba, és megjegyezte, a fekete-fehér zenekari fotó mindannyiuk tetszését elnyerte.

- Kellett már ez a kép, méltónak érezzük a szimbolikáját. Kicsit marcona az ábrázatunk, ami azt is jelzi, mi négyen kitartunk, bár a színpadon heten zenélünk. Ez egy új helyzet, egy új korszak, és bizakodóak vagyunk, mert gyűlnek a meghívások - magyarázta a basszista Boros, a Republic új frontembere, aki szombaton Makó főterén énekli majd a Szállj el, kismadár című slágert.

- Egyesek erősnek tartják a hangomat, amire csak annyit tudok mondani, ezek a dalok adnak nekem erőt - mondta Csaba, aki frontemberként múlt szombaton debütált a Republic celldömölki koncertjén. - Éreztem, hogy mindenki ismerősként tekintett rám a színpad elől, és mindannyian együtt örültünk, hogy újra láthatjuk egymást.

Érdekes módon az új Republic megjelenését Cipő húga is tudomásul vette, noha a család korábban rengeteg kritikával illette az új felállású Republicot.

Olvassa tovább a Blikk.hu-n!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: