2007-09-12 14:06:57• hírek • Szatmar.ro

A Forma 1 a nagy vesztese a kémbotránynak

denniskA Mclaren a világbajnokságot is elveszítheti, de a sport szenvedi a nagyobb csorbát.
A Mclaren a világbajnokságot is elveszítheti a Forma-1-es kémsztori csütörtöki meghallgatása után, de a sport szenvedi a nagyobb csorbát.

dennis Az egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy a Mclaren nem annyira ártatlan az ügyben, mint azt korábban bizonygatták, és lehet, hogy a Nemzetközi Automobil-szövetség (FIA) ezt súlyosan meg fogja torolni. Ron Dennis a napokban arra is utalást tett, hogy a Renault is követett el hasonló vétségeket, ez azonban nem enyhítheti a csapata helyzetét. A világbajnokságban vezető istáló pilótái is aggódnak pontjaik miatt. Hamilton egy nyilatkozatában aggodalmát fejezte ki, hogy emiatt elúszhatnak esélyei a végső győzelemre.

A Ferrari egyelőre visszafogottan nyilatkozik az ügyben, bár az eset elsősorban nekik kedvezhet, hiszen könnyen lehet, hogy az ölükbe hull a világbajnoki cím.  Az azonban bizonyosnak látszik, a Forma 1 a legnagyobb vesztese az esetnek, hiszen hetek óta nem a kiélezett pontverseny áll a figyelem középpontjában, hanem az egyelőre még tisztázatlan kémsztori.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: