2012-08-01 16:12:27• hírek • (x)

Ragyogó nyári ajánlatok

Élménydús városi programokkal és rendkívüli nyári akciókkal várja a vendégeket Gyula egyetlen négycsillagos szállodája.

A tündöklő nyári napsütésben frissítő ajánlataival, színes városi programokkal várja vendégeit a Gyulán a Családi Wellness Hotel Gyula**** superior szálloda. S ha már annyit emlegetjük az akciókat, íme, miről van szó! Ígérjük: ennél jobb ajánlatot keresve sem talál.

A szálloda nyári akciójának keretében a július 1 - augusztus 31 periódusban a beérkező foglalásokra teljes panziós ellátást biztosítanak félpanziós áron, ráadásul a vendégeket ajándékként kétfogásos wellness ebéddel lepik meg minden nap.

Az Élmények Oázisa akció július 1 és augusztus 27 között tart - ekkor a négycsillagos luxusban eltöltött négy éjszakát 11900 forint/fő/éjszaka áron meg lehet venni. Bővebb felvilágosításért és konkrét információkért keresse fel a Családi Wellness Hotel Gyula superior**** honlapját.

Családi Wellness Hotel Gyula - kényeztetés minden nap

Mert Gyulán mindig történik valami!

A hét minden napján más-más program várja a Gyulára látogatókat, sőt, egy-egy nap akár három, vagy még több lehetőségből választhatnak a kedves Vendégek. A csomagkínálatok kulturális, gasztronómiai, szabadidős, sport és szórakoztató zenés esteket is felölelnek.

Egy kis ízelítő a bőséges programkínálatból:
- Puszta Party
- Kerékpártúra a Kőrösök mentén
- Reneszánsz alkotóház
- A Gyulai Vár építészeti múltja
- Hajóval a vadregényes Fekete-Körösön
- Városnéző körséta idegenvezetővel
- Lovasjárat Póstelekre

A Gyulai vár

És ez csak néhány volt, a programok bőséges választékából. Az eseményekről, rendezvényekről és a már említett programokról a következő linken informálódhat.

Látogasson el Ön is a Családi Wellness Hotel Gyulába és legyen részese az élménydús programoknak, kényeztetésnek, felfrissülésnek. A mottó: Mi gondoskodunk az Önök tökéletes, felhőtlen nyaralásáról!

Gyula belvárosa

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: