2017-05-11 14:57:13• hírek • (x)

Ráférne egy mosás az autódra? Vár a Nezon Tex autómosó!

Kedvező árakkal vár a George Cosbuc utca 48. szám alatt található autómosó.

Sokak számára legalább annyira fontos a tiszta autó, mint a tiszta, rendezett ruházat. Emiatt pedig rendszeresen autómosóba viszik járgányukat, ha kell, hetente többször is. Nagy valószínűséggel közülük sokan ismerik már a George Cosbuc utca 48. szám alatt található autómosót, ahol profi csapat dolgozik azon, hogy csillogjanak-villogjanak a rájuk bízott járgányok – kívül-belül.

A személygépkocsik esetében náluk a külső mosás és viaszozás csak 13 lejbe kerül, az alapos belső takarítás pedig 15 lej. Nem lepődnek meg akkor sem, ha valaki motormosást kér, azt is megoldják 20 lejes áron. A műszerfal és az ajtók szilikonozásáért 5 lejt kérnek, aki pedig a jármű belső terének kárpitozását szeretné kitisztíttatni, az 250-300 lejt kell kifizessen.

Ha kisbuszod, terepjáród, vagy akár a megszokottnál több személyes autód van – Opel Zafira, Volkswagen Sharan, stb. - akkor is bátran fordulj hozzájuk. A külső mosás és viaszozás ez esetben 15 lejbe, a belső mosás pedig 20 lejbe kerül. A motormosás ára 20 lej, a műszerfal és az ajtók szilikonozásáért pedig 10 lejt kell fizetned.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: