2018-08-21 06:55:29• hírek • (x)

Ráférne az autódra egy teljes kárpit tisztítás?

Hatékony, gyors megoldást keresel autód kitisztítására? Ráférne már egy teljes kárpittisztítás?

A szövetek belsejében összegyűlt szennyeződéseket bizony érdemes időről időre eltávolítani, a beivódott cigarettafüstről pedig már ne is beszéljünk! Lakodalomba készültök és szeretnéd megadni a módját annak, ahogy begurulsz a vendégsereg közé? Semmi gond, ne is keresgélj tovább, nézz körül az Amaia Speed&Go háza táján, válaszd ki a neked legmegfelelőbb szolgáltatást!


Ha kisebb autód van, egy teljes kárpit tisztítás 300 lejbe, ha nagyobb, családi járműved van, akkor 400 lejbe fog kerülni. Az Amaia szakemberei külső-belső gyantázást is vállalnak, sőt, az egyik kimondottan nyári gyantájuk olyan tartós eredményt hoz, hogy akár hat mosáson át is kitart. A teljes tisztaság- és „új autó” érzéshez a parfümök sem hiányozhatnak: többféle variáció közül választhatod ki a tetszésednek megfelelőt.


Persze az örök témát se felejtsük el megemlíteni, a téli-nyári gumik aktualitását. Sokan csak könnyelműen legyintenek, amikor a téli abroncsokat nyárira kellene cserélni, illetve fordítva, mondván, úgysem befolyásol semmit, milyen gumikon gurul az autó. Ez nem igaz, nagyon is sok mindent befolyásol!


Sokan anyagi megfontolásból döntenek a téli gumi folyamatos használata mellett, egy szett abroncs ugyanis rendesen megterhelheti a család költségvetését. Azoknak is ideális választás lehet az Amaia Speed&Go gumiszerviz, akik takarékoskodni szeretnének, hiszen minőségi, prémium kategóriájú, Ausztriából származó használt gumikat is forgalmaznak.


Persze aki vadonatúj gumikat szeretne, annak sem kell másik szervizt keresnie, mivel a Bujorului utca 74. szám alatti telephelyen új gumik közül is választhatunk minden típusú személygépkocsira, furgonra vagy akár kisteherautóra is.


Ha tehát minőségi szolgáltatást keresel autód számára jutányos áron, keresd az Amaia Speed&Go gumiszervizt és autómosót a Bujorului utca 74. szám alatt hétköznap 8.00-19.00, szombaton pedig 08.00-17.00 óra között. 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: