2008-09-30 13:24:44• hírek • Szatmar.ro

Radoi szereplése lehet a kulcs

A Steaua háza táján a legnagyobb kérdés az, hogy pályára léphet-e Firenzében a csapatkapitány.

A Bayern München elleni hazai vereség után a Steaua mindenképpen ponttal szeretne távozni Firenzéből. Sőt, ha lehet, akkor pontokkal.

A csapat háza táján a legfőbb kérdés az, hogy számíthatnak-e a Feröer-szigetek ellen a válogatott színeiben megsérült Mirel Radoi játékára. A csapatkapitány elutazott a csapattal, ráadásul a hétfői hivatalos edzést is végigcsinálta. Ennek következtében a legújabb hírek arról szólnak, hogy a védő játszani fog kedd este, vélhetően a védekező középpályás posztján.

 

Nagy kérdés továbbra is, hogy mely játékosok szerepelnek majd szélen. Nicolita, jó formájának és tapasztalatának köszönhetően, vélhetően kezdő lesz, a másik oldalon pedig Székely és Semedo küzd meg egy helyért. Amennyiben Radoi játszik, akkor Toja is beszáll a fenti harcba. Biztosan nem játszik viszont a továbbra is sérült Ovidiu Petre és Emeghara.

A Fiorentinánál minden rendben, illetve mégsem. A liláknál mindenki játékra kész, ugyanakkor az idei szezonban meglehetősen rapszodikusan szerepelnek, akárcsak vezérük, Mutu. A román éktársa, a Milantól érkezett Gilardino azonban jó formában van, termeli a gólokat. Ellenben a csapat védelme Ujfalusi távozásával meggyengült, Kröldrup és Dainelli nehézkesek és pontatlanok. A középpálya inkább offenzív beállítottságú, tehát egy jó labdabirtoklással zavarba hozható.

A Fiorentina még soha nem veszített hazai pályán a Bajnokok Ligájában, ráadásul román csapattól soha nem kapott gólt hazai pályán, mint ahogy a Steaua soha nem lőtt gólt olasz csapatnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: