2017-04-27 23:10:00• hírek • Blikk.hu

Rádióháború: durva per indult Sebestyén Balázs ellen

Folytatódik a rádiós viszály! Michael­ McNutt, a Class FM tulajdonosa beperelte Sebestyén Balázst (39), valamint a műsorvezető feleségének cégét is. Az amerikai azzal vádolja Sebestyénéket, hogy védjegybitorlást követtek el, azaz a Reggeli Show logójával lekoppintották a Morning Show logóját és a műsor címét.

Mint ismeretes, Balázs szerint volt üzlettársa a tudta nélkül adta el a Morning Show nevet McNuttnak, ezért a Rádió 1-en Reggeli Show néven fut a műsor. Most McNutt fordult bírósághoz, mert szerinte az új név gyanúsan hasonlít az eredetihez.

– Balázst jó szakembernek tartom, de a jogszabályok rá is vonatkoznak – mondta a Blikknek McNutt, akinek jogi képviselői eljárást indítottak Sebestyén ellen, aki állításuk szerint „a Morning Show minden részletét lemásolja a célja érdeké­ben (…), arra törekszik, hogy megtévessze a fogyasztókat és elhitesse velük, hogy a Reggeli Show azonos a Morning Show-val”. Meg kell érteni, hogy a Morning Show egy brand, amit nekem meg kell védenem. Én csak azt akarom, hogy senki ne másolhassa le a logónkat és a nevünket.

A teljes cikket itt olvashatod el!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: