2012-09-18 09:22:23• hírek • Blikk.hu

Radics Gigi elrepült a tengerentúlra

Útra kelt Radics Gigi! A Megasztár 2012-es győztese megtette az első lépést afelé, hogy egyszer valóban világsztár lehessen, a lány ugyanis tegnap elindult Amerikába.

Gigi tele van tervekkel, és még az sem tudja eltántorítani ezektől, hogy a sok csinos ruha mellett egy rakás gyógyszert is be kellett pakolnia, az énekesnő ugyanis komoly megfázással és torokgyulladással is küzd.

– Napok óta úgy énekelem ki a lelkemet színpadokon, hogy közben meg vagyok fázva, most is be vagyok egy kicsit rekedve – árulta el a lány repülőtéren. Szerencsére az új dala angol és magyar verzióját már felénekelte, de ha esetleg valakinek bizonyítani kell, hogy élőben mire képes, bajban lehet. Persze ez most cseppet sem érdekelte, izgatottan várta a beszállást.

– Sosem repültem még, így nem tudom, mi vár rám. Be kell vallanom, félek egy kicsit, nem is aludtam sokat az éjjel, bár mindenki folyamatosan azzal nyugtat, hogy minden rendben lesz. Elterelésként majd előveszem az MP3-lejátszómat, folyamatosan zenét hallgatok, és az ablaknál gyönyörködöm a kilátásban – nevetett a lány.

Radics Gigi természetesen nem egyedül vág neki a nagy útnak, édesapja, Tamás is elkíséri, aki továbbra sem tágít lánya mellől.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: