2019-06-18 13:15:18• hírek • Közlemény

Rácsok mögött szabadon – Lankadatlanul Boros Lajossal

Újabb hiteles bizonyságtételt hallhatnak azok, akik elérkeznek Szatmár-Szigetlanka református templomába, a havonként jelentkező Lankadatlanul nyitott bibliaórára. A nyári szünet előtt Magyarországról, Budapest körzetéből érkezik vendég, előadó, bizonyságtevő.

Szerdán 18 órától Boros Lajos, volt fogvatartott érkezik Szigetlankára. Beszél majd arról és azáltal, aki a rácsok mögött is szabaddát tette őt. “A bűn a mélységéről az a bűnös tud igazán beszélni, aki annyira mélyre süllyedt, mint jómagam is. Bár szerintem teljesen mindegy, hogy hány méteres vízbe fullad bele az ember” – vallja Boros Lajos, aki valóban megjárta nemcsak a bűn, hanem a börtöncellák mélyét is.

 

Sokadik büntetését töltötte, mikor az élete váratlan fordulatot vett. Nem került ki a rácsok mögül, sőt beismerő vallomása nyomán drasztikusan megemelték a büntetését, mégis szabad emberként élt tovább: szabadon attól, ami a bilincseknél is erősebben tartotta fogva. Könyvében őszintén vall arról az útról, amely a kilátástalanságból egy reményteli jövő felé vezet.

 

Az alkalmon a Lanka Duó, azaz Papp Krisztina kántornő és Csorvási Mihály presbiter fogja vezetni a dicsőítést, de előre láthatóan az előadó is, aki a börtönben tanult meg dicsőíteni, fog énekelni néhány dalt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: