2006-09-30 17:39:29• hírek • Szatmár.ro

Népszerű a maffia

 Boston a maffia lázában ég: náluk forgatta ugyanis Martin Scorsese új filmjét.

Boston a maffia lázában ég, ám a helybéliek, ahelyett, hogy félnének, inkább büszkék: náluk forgatta ugyanis Martin Scorsese új filmjét – adta hírül az IC Press.

A tégla (magyarországi  bemutató: november 9.) egy helyi maffiavezérről szól (Jack Nicholson játssza), aki egyik legjobb emberét (Matt Damon) beépíti a rendőrség különleges egységébe, éppen akkor, amikor egy nyomozó (Leonardo DiCaprio) az ő emberei közé épül be.

A múlt hét végén ugyan New Yorkban tartották meg a film ünnepélyes díszbemutatóját, de a hírek szerint nemcsak a meghívottak, hanem a kordonon kívül várakozó rajongók között is nagyon sok bostoni volt – az ottaniak teljesen a magukénak érzik a filmet, és egy helyi közvélemény-kutatás szerint a város polgárainak elsöprő többsége tud arról, hogy Scorsese náluk dolgozott, és legtöbbjük azt is biztosra veszi, hogy a film Oscar-díjat fog kapni.

A premierre az összes főszereplő eljött: ott volt Jack Nicholson, Leonardo DiCaprio, Matt Damon és Mark Wahlberg is. A filmet hatalmas várakozás előzi meg; talán ez az oka, hogy a patinás Ziegfeld mozi szinte minden vendége híresség volt: a filmet elsőként megtekintők között volt Bono, Lauren Bacall, Mick Jagger, Mira Sorvino, Billy Joel és a Warner főnöke: Jeff Bewkes is.

Az est sztárja mégis Scorsese volt: „Egyszerűen szerettem volna egy szórakoztató filmet csinálni” – mondta szerényen. „Remélem, tetszeni fog.”

danubius.hu 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: