2010-02-24 17:46:05• hírek • Póti Orsolya

Rabok a színpadon

Rabok a színpadon
Rabok a színpadon

A Dinu Lipatti Filharmóniában Rómeó és Júlia-paródiát mutattak be a rabok.

Szerda délután 15 órai kezdettel a Szatmárnémeti Filharmóniában a Szatmár Megyei Bűntetésvégrehajtó Intézet rabjai egyfelvonásos Rómeó és Júlia-paródiát mutattak be. A paródia előtt a Romales három tagból álló cigány táncegyüttes szórakoztatta a nézőket.

A darab rendezője Varga Zoltán, akit Rómeó szerepében láthatott a közönség a színpadon. A foglyoknak humoros előadásukkal sikerült jó hangulatot teremteniük, és megnevettetniük a közönséget. Csütörtökön ugyanezzel a darabbal látogatják meg a Caritas által fenntartott Reménység Központot, illetve holnapután az Esély Szociális Gondozói és Felügyelet Központ gondozottjait. A műsort az Aurel Pop Művészeti Líceum diákjai zárták román népzenés előadásukkal.

Simona Galis, a Szatmárnémeti Börtön társadalomba való beilleszkedést segítő osztályának munkatársa, segédkezett az előadás összeállításában, de köszönetett mondott Dr. Fátyol Rudolfnak a Filharmónia igazgatójának, valamint Andrei Mihalachénak az Északi-Színház igazgatójának, mivel segítettek műsor összeállításában.


A Rómeó és Júlia paródiáját adták elő a rabok
A Rómeó és Júlia paródiáját adták elő a rabok


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: