2016-02-09 17:47:09• hírek • Szatmar.ro

Rablóból lett a legjobb pandúr?

A Szatmár Megyei Törvényszék döntése alapján marad 30 napos előzetesben az a sárközújlaki fiatalember, aki február 3-án Szatmárnémeti központjában megtámadott egy nőt és jelentős összegű pénzt rabolt el tőle.

Amint arról beszámoltunk, Kovács Arnold szerda délelőtt a Transilvaniei úton támadta meg K. Gabriellát, aki a CBA üzletlánc alkalmazottjaként a bevételt készült elhelyezni egy bankban. Összesen 72.000 lejt.

Miután a 23 éves férfi erőszakkal elvette a pénzt a 43 éves nőtől, a töltés irányába menekült. A segélykiáltásokat hallva egy avasfelsőfalui fiú a nyomába eredt, a töltésen utolérte, elvette tőle a pénzt, majd a járókelők segítségével megakadályozta, hogy elmeneküljön, amíg a rendőrség a helyszínre nem ért. A 17 éves hőst Andrei Razvan Panaitnak hívják, derítette ki a sajtó.

Az eset után a törvényszék 30 napos előzetesbe helyezte K. Arnoldot, aki hiába fellebbezett a döntés ellen, ezt hétfőn elutasították a bírák.

Az esettel kapcsolatban van azonban egy-két furcsaság. Mit keresett a nő olyan jelentős összeggel a Transilvania sugárúton, miért nem fegyveres kísérettel vitték bankba a pénzt? Honnan tudta a sárközújlaki fiatal, hogy milyen jelentős összeg van a nőnél? Talán véletlen egybeesés, de birtokunkba jutott egy bírósági döntés, mely 2015 márciusában Cristian Cret mellett egy év három hónap időtartamra nevelőintézetbe küld egy bizonyos Andrei Razvan Panaitot. A páros 6500 lej értékű kézpénzt és javakat rabolt el Remetemezőn még 2014-ben....

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: