2015-07-06 14:02:42• hírek • Kocsis Zoltán

Rablási kísérlet Halmiban, családi erőszak Óváriban

Mozgalmas vasárnapja volt a Szatmár Megyei Rendőrség munkatársainak június 5-én: Halmiban rablási kísérlet, Óváriban családon belüli erőszak, Szatmárudvariban és Vámfaluban pedig egyéb erőszak miatt kellett fellépniük.

Halmiba egy férfi tett bejelentést, mely szerint szomszédját, a 81 éves P. Teréziát saját házában támadták meg. Mint kiderült, egy férfi használta ki, hogy nyitva volt a ház ajtaja és erőszak alkalmazásával próbálta rávenni az idős nőt, hogy az pénzt adjon át neki. A rendőrség néhány óra alatt azonosította és elfogta a 28 éves aranyosmeggyesi P. Róbertet. A férfi ellen rablási kísérlet elkövetése miatt indult eljárás

Óváriban 48 éves nő tett bejelentést férje ellen, a kiérkező rendőrök pedig megállapították, hogy az 52 éves K. András részegen többször is megütötte feleségét, zúzódást okozva annak fején és végtagjain.

Vámfaluban egy korábbi nézeteltérés miatt alakult ki vita B. Petrica és V. Danut valamint annak anyja, V. Aurica között. A vita odáig mérgesedett el, hogy előbbi többször is megütötte anyját és fiát.

Szatmárudvariban két ittas juhász veszett össze vasárnap késő este, minek következtében a Vaslui megyei 27 éves S. Marius öklével többször is megütötte Constanta megyei kollégáját, a 37 éves T. Nicolaét.

Mindhárom erőszakoskodó ellen eljárást indított a hatóság.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: