2016-07-18 14:06:10• hírek • Kocsis Zoltán

Rablás fényes nappal – a térfigyelő kamerák mindent rögzítettek

Fényes nappal raboltak el jelentős összeget egy szatmári férfitől Szatmárnémetiben még péntek délelőtt. A rendőrségi ügyekben mindig jól informált voceatransilvaniei.ro oldal közzétette a térfigyelő kamerák felvételeit.

A hírek szerint a szatmári férfinél 14.800 euró volt. Kevéssel korábban váltotta át az összeget lejről. A bűnözők gyorsan kilyukasztották gépkocsijának egyik abroncsát, majd miután az áldozat elindult a járművel, követni kezdték.

A gumi a Pázmány Péter (Eminescu) és a Budai Nagy Antal (Ion Budai Deleanu) utcák kereszteződésénél adta meg magát. A szatmári férfi az utca szélére húzott és hozzálátott a kerékcseréhez. A bűnözők pedig másra sem vártak!
A környéken lévő térfigyelő kamerák videófelvételein jól látszik, hogy a zöld pólós férfi kiszáll egy fehér Volkswagen Transporterből, majd a jármű továbbhajt. A férfi odalép a gépkocsihoz, amelyből gond nélkül kiemeli a pénzt tartalmazó táskát. Gondatlanul tovább sétál, majd odébb ismét beszáll a fehér furgonba, amely továbbhajt.

Rendőrségi forrásokra hivatkozva a portál azt írja, a hatóságnak sikerült azonosítania az elkövetőket, három bulgár férfit. Körözést adtak ki ellenük.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: