2019-01-25 06:00:15• hírek • Blikk.hu

Rá se lehet ismerni Szabó Győzőre

Szabó Győző több mint tíz kilót adott le egy speciális táplálkozási módszernek köszönhetően. A színész ennek következtében láthatóan sokkal szálkásabb lett, továbbá az arca is vékonyodott.

– Nagyon régóta foglalkoztat az indiai, azaz ájurvédikus és egyéb táplálkozás, illetve ennek a filozófiája. Elmentem egy egyhetes tisztító meditációs kúrára, ami nagyon jót tett. Háromfajta típus van az ájurvéda szerint, az én típusomhoz illő táplálkozással és sportolással, mozgással, kevesebb éjszakázással sikerült átállítani az életmódomat – kezdte Győző, aki egy hónap alatt szabadult meg tíz kilótól új étrendjével, amelynek megfelelően nem fogyaszt húst, tejterméket és lisztes ételeket sem.
 

A Mi kis falunk című sorozat szereplője elmondása szerint mindig odafigyelt az étkezésre, és ha felszedett pár kilót, az sokkal inkább a sport elhagyása és a bulizósabb életvitel miatt volt. Az utóbbi időben azonban kiemelten fontos számára, hogy jó kondiban legyen.
 

– Mivel várjuk a harmadik – közös második – gyermekünket Judittal, úgy éreztem, egy kicsit jobban oda kellene figyelnem magamra és az erőnlétemre. Időt szánok a sportra, többet is alszom, hogy a lehető legjobb formába kerüljek, bírjam energiával a gyerekünk mellett.


A cikk folytatásáért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: