2013-04-18 08:52:30• hírek • Blikk.hu

R. Kárpáti Pétert a Jóban Rosszban menti meg a csődtől

Remek ajánlatot kapott a Jóban Rosszban sorozattól R. Kárpáti Péter! Mindenkinek feltűnt, hogy a korábban a Barátok köztben egy évtizeden keresztül főszerepet alakító színész az utóbbi időben egyre többször jelenik meg a konkurenciánál.

Szerepelt az utóbbi hetekben a Mokkában, az Aktívban, sőt Hajdú Péter vendégeként a Frizbiben is vallott arról, hogy anyagi helyzete korántsem rózsás. A sorozat­sztár ugyanis azzal, hogy elvesztette a munkáját az RTL Klub sorozatában, csaknem csődbe jutott, miközben svájcifrank-alapú hitele miatt el kellett adnia a házát, egy kis lakásba költözött albérletbe a családjával.

A Blikk most úgy értesült a TV2 folyosóin egyre sűrűbben hallható szóbeszéd alapján, hogy nem véletlenül jelenik meg szinte naponta a kereskedelmi csatorna valamelyik műsorában, ugyanis a hírek szerint a televízió mentőövet dob neki, és napi sorozatában, a Jóban Rosszban című szériában kínál fel egy szerepet. Hogy milyet és mekkorát, az egyelőre kérdéses, hiszen még nem született megállapodás a két fél között.

Nagy Tamás, a Csillagkúton játszódó napi sorozat producere konkrétummal persze nem szolgálhatott kérdésünkre, azonban nem cáfolta értesülésünket.

A teljes terjedelmű cikk itt olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: