2012-08-21 08:47:42• hírek • Blikk.hu

R. Kárpáti Péter bajba sodorta a családját

Már nem kell sokáig aggódniuk Juliért a Barátok közt nézőinek! A sorozat ugyanis kedd este újraindul az RTL Klub képernyőjén, ahol természetesen arra is fény derül, hogy a tűzesetet túléli-e Berényi András felesége, vagy Attilával való viszonyának titkait magával viszi a sírba.

A szezonzáró adásban ugyanis a háromgyermekes családanya hatalmas bajba keveredett, hiszen bennrekedt az égő padláson, ahol egyébként szeretőjével, Attilával lett volna találkozója. A tüzet Gizi figyelmetlensége okozta, kérdés, tragédia lesz-e a vége az esetnek?

Férje, az R. Kárpáti Péter által megformált Berényi András minden bizonnyal rettentően aggódik felesége életéért, miközben mit sem tud titkos viszonyáról. A színész a Blikknek elárulta, sajnos kénytelen volt már átélni hasonló szituációt a valóságban is, hiszen pár évvel ezelőtt pont ő maga sodorta bajba szeretteit.

– András és Juli kapcsolatát igazán idillinek tudnám leírni, hiszen valójában nagyon szeretik egymást, attól függetlenül, hogy Juli jelenleg más felé kacsingat. Biztos vagyok benne, hogy – amennyiben Juli élve kerül ki a padlásról – András iszonyatosan fog aggódni érte, amit tökéletesen meg is értek, hiszen hat évvel ezelőtt sajnos magam is kénytelen voltam átélni hasonló estet – mondta a Blikknek R. Kárpáti Péter.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: