2010-11-29 12:11:58• hírek • Szatmár.ro

RMDSZ-szilveszter bál

Akárcsak tavaly, idén is remekül szórakozhatnak mindazok, akik az RMDSZ szilveszteri bálját választják az évbúcsúztatásra.

Amint azt Kereskényi Gábortól, a Szatmárnémeti RMDSZ elnökétől megtudtuk, idén sem marad el a már hagyománnyal rendelkező ünnepség. A helyszín ugyan változott, hiszen ezúttal a Miorita vendéglő ad otthont a mulatságnak, az árak és a jó hangulat azonban változatlan.

Egy belépő ára, akárcsak tavaly, idén is 150 lej, ami magába foglalja az ünnepi menü árát. Gazdag hidegtállal, két főfogással, süteménnyel, gyümölccsel, hajnal felé pedig virslivel csillapítják az éhséget, de természetesen a szomjúságra is gondolnak. Szilvapálinka és bélteki bor kap majd helyet az asztalokon.
A jó hangulatért felelős csapat pedig nem más, mint az Amulette zenekar, aki tavaly is remekül játszotta a talpalávalót.

Minden érdekeltet várnak az RMDSZ szatmárnémeti székházában, ahol reggel 9 órától délután 17 óráig Veres Norberttől igényelhetik a belépőket. Nem árt sietni, hiszen a helyek száma korlátozott, így összesen 160 személy számíthat arra, hogy együtt búcsúztathatja az óévet és köszöntheti az újévet az RMDSZ szilveszteri bálján.


Idén is jól szórakozhatnak a bálon (kép: archív)
Idén is jól szórakozhatnak a bálon (kép: archív)


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: