2009-12-09 08:35:25• hírek • Szatmár.ro

RMDSZ-bál idén is

Az RMDSZ Szatmárnémeti szervezete idén is megszervezi immár hagyományosnak számító szilveszteri bálját. Jegyet váltani az RMDSZ székházában lehet.

A helyi RMDSZ-szervezetek több községben tartanak szilveszteri bált Szatmár megyében, de a legnagyobbnak a szatmárnémeti ígérkezik, amelynek főszervezője a városi RMDSZ elnöke, Kereskényi Gábor.

A szilveszteri mulatság, akárcsak tavaly - idén is a Német Demokrata Fórum Árpád utcai ifjúsági termében lesz megrendezve.

Az ünnepi menü magában foglal egy gazdag hidegtálat, két főfogást, süteményt, hajnal felé pedig korhelylevest fognak felszolgálni. Ezen felül természetesen nem hiányozhat az asztalról a jóféle szilvapálinka és a bélteki bor sem - tájékoztatta a Szatmár.ro-t Kereskényi.

A talpalávalót, ahogy azt már megszokhatták a bálozók, idén is az Amulette együttes biztosítja majd. Jegyet váltani minden hétköznap reggel 9 és délután 5 óra között lehet az RMDSZ székházban Veres Norbertnél. Egy báli belépő ára 150 lej. A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak. A helyek száma korlátozott (160 személyig).


Szilveszteri Buli az RMDSZ-bálon, 2007 első óráiban
Szilveszteri Buli az RMDSZ-bálon, 2007 első óráiban


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: