2010-07-18 17:46:28• hírek • Szatmár.ro

RMDSZ focikupa, Pusztadaróci diadal

Ötödik alkalommal rendezték meg az RMDSZ kispályás labdarúgó bajnokságot, mely az elmúlt két hétvége csoportmérkőzéseit követően szombaton a negyeddöntőkkel és döntőkkel ért véget.

Szombaton a csoportok első két helyezettjei csaptak össze, minek következtében Erdőd, Szaniszló, Nagykároly és Pusztadaróc szerepelt. Az elődöntőben erdődiek kikaptak Szaniszlótól, így a bronzért küzdhettek volna Nagykároly ellen, de mivel nem léptek pályára, a házigazdák lettek a bronzérmesek.

A döntőben Szaniszló és Pusztadaróc találkozott, a kiegyensúlyozott játékot végül a tapasztaltabb és nagyobb összhangban levő Puszatadaróv nyerte, így egy évig övék az RMDSZ-vándorkupa. A vándorkupa mellett értéákes nyereményben részesültek az első helyezettek az RMDSZ megyei szervezete, a nagykárolyi RMDSZ, Kovács Jenő, Hágó Árpád és Várna Leventefelajánlásának köszönhetően: a győztes csapat például egy teljes foci-felszerelést kapott.

Eredmények, negyeddöntők: Tasnád-Erdőd 4-4 (hétméteresekkel Erdőd jutott tovább), Szaniszló-Kaplony 5-2, Pusztadaróc-Nyírbátor 8-2, Nagykároly-Kálmánd 8-3. Elődöntők: Szaniszló-Erdőd 2-1, Pusztadaróc-Nagykároly 5-3.
Döntő: Pusztadaróc-Szaniszló 3-1.
A győztes pusztadaróci csapat: Vincze Sándor, Vincze Attila, Paul Levente, Őri Gyula, Cseke Gábor, Esztinka Sándor, Esztinka László, Lakatos Sándor, Campan Mircea.
Menedzser: Gaman Mihály.


A pusztadaróci csapat: egy évig övék a vándorkupa
A pusztadaróci csapat: egy évig övék a vándorkupa


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: