2018-11-21 20:30:14• hírek • Blikk.hu

Puskás és Nádai hamar egymásra talált a ValóVilágban

Hamar megtalálta a közös hangot Nádai Anikó és Puskás Peti, akik a ValóVilág előtt nem dolgoztak még együtt.

A Star magazinnak most arról meséltek, milyen számukra ebben a műsorban dolgozni, illetve televíziós karrierjükről is beszéltek. Puskás Petinek nem ez az első műsorvezetői feladata, hiszen a Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban már láthatták ilyen szerepkörben a nézők. Mindemellett most egyszerre két műsorban is helyt kell állnia, ugyanis a ValóVilág powered by Big Brother mellett az X-Faktorban fontos szerepet tölt be, mint mentor.
 

– Érdekes, hogy egy reality házigazdájaként kötöttem ki, hiszen eredendően nagyon távol állt tőlem a műfaj. Alapvetően színházi ember vagyok, és még most is felnevetek, ha eszembe jut, hogy tizennyolc évesen osztályfőnöki órán milyen vehemenciával bíráltam ezt a műfajt, mondván: ez káros a társadalmunkra – nyilatkozta Puskás Péter a Star Magazinnak.
 

Anikó immár 8 éve szerepel az RTL Klub tévécsatornájának képernyőjén, volt saját műsora, de számtalan másikban is szerepelt már. Hírnevét pedig maga is a ValóVilág műsorának köszönheti, amelynek lakója volt. A két műsorvezető elmondta, noha nagyon különbözőek, mégis hamar sikerült egymásra hangolódniuk, ami még szórakoztatóbbá teszi a közös munkát.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: