2019-09-03 04:52:20• hírek • Blikk.hu

Puskaporos hangulatban telt Lagzi Lajcsi újabb tárgyalása

Kisimultan és nyugodtan érkezett, de zaklatottan távozott a Budaörsi Járási Bíróságról Galambos Lajos, miután megelégelte az áramszolgáltató tanúként meghallgatott ellenőreinek eskü alatt tett vallomásait.

– Most végérvényesen bebizonyosodott, az ügyészség szakértői feltételezésekre alapozta a vádat, de az is, hogy az ellenőrök a rendőrök nyomására léptek túl a hatáskörükön. Ezt hívják irányított álláspontnak – fortyogott Lajcsi. – Azért tartottak fogva négy hónapon át, mert a rendőrökkel összejátszó ellenőrök azt feltételezik, jogtalanul vételeztünk áramot? Nem csodálom, hogy az ügyvédem visszavágott. 
 

A vesztegetéssel és több tízmillió forintos közüzemi csalással vádolt mulatószenész jogi képviselője, dr. Fröhlich Krisztián súlyos elfogultsággal vádolta a szolgáltató ellenőreit, elsősorban a főnöküket.

– Az ellenőrzés második napján már biztos voltam abban, a főépületben lopják az áramot – magyarázta B. Tamás, a szolgáltató ellenőre.
 

– Összedugtak két kábelt, és létrejött az illegális hálózat? – kérdezte felháborodva Lajcsi, arra célozva, boldogasszonypusztai birtokának 2015-ös szemléjén az ellenőrök találtak a fáskamrában egy hosszabbítót, ami a házig ért. Mindhárom ellenőr hangsúlyozta, nem tartotta életszerűnek, hogy aggregátor biztosította a kastély áramellátását.
 

– Amikor megérkeztünk, egy izzó sem égett – idézte fel K. István, a másik ellenőr.

– Maga égeti a villanyt délelőtt 10-11 körül? – csodálkozott Lajcsi. A Köztársasági Érdemrend tisztikeresztjével kitüntetett muzsikus szót emelt, amikor az egyik ellenőr megjegyezte, a szolgáltató már 2012-ben is megbírságolta.
 

– Kérem, azt is tegye hozzá, ezt visszavonták, sőt kártérítést is fizettek – mondta Lajcsi ingerülten, és sorra itta az ásványvizeket. – A májusi eset óta ügyelek a folyadékbevitelre. 
 

Ezzel arra utalt, amikor a túlzott stressz és a folyadékbevitel hiánya miatt összeesett a bíróság mellékhelyiségében és mentő vitte el. A tárgyalás ma folytatódik.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# koronavírus # vírusstatisztika # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: