2010-03-22 19:29:50• hírek • Póti Orsolya

Film és koncert a Downtown Pubban

Március 25-én, csütörtök délután 17 órai kezdettel a szatmárnémeti Német Demokrata Fórum filmklubjára ezúttal a Downtown Pubban kerül sor (Stefan cel Mare utca 10 szám alatt), ugyanis a a filmet követően a lipcsei Sleazy inc. Operated fog fellépni. A lánybanda tagjai a vetítendő film főszereplői.

A német Slaezy inc. Operated postpunk-grunge zenekar három tagja, azaz Sandra Zänker, Luise Kehm és Elinor Lüdde már 2003 óta adják elő szenvedélyes dalaikat, amelyet fantasztikus dobszólók szakítanak meg. A zenekar már fél Európát bejárta, idén pedig vakációzás helyett koncertkörútra indultak, melynek állomásai Szlovákia, Csehország, Magyarország és természetesen Románia. Bővebb információkat az együttesről erre a linkre kattintva olvashatnak.

A 17 órától vetítésre kerülő Meer is nich című filmet a Bajor Tartományi Filmfesztiválon díjazták, amelynek Lena szerepében Elinor Lüddét, a Sleazy inc. Operated dobosát láthatjuk. Hagen Keller 2007-es filmje arról szól, hogy Lenának, akinek sikeresen kellene vizsgáznia, hogy befejezhesse az iskolát, elege van a pályaválasztási tanácsadókból, tanárokból és a szüleiből, akik valamilyen "tisztességes szakmára" akarják rábeszélni. Igazán csak a bandatagokkal (Sandra és Luise) tudja megvalósítani önmagát, érezni az életet, de lassan neki is döntenie kell...

A filmet egy órás szünet után, 20 óra körül követi a koncert, viszont aki nem tudja megnézni csütörtökön az együttest, annak alkalma adódik megnéznie őket március 26-án, péntek este a kolozsvári Roland Garrosban. A rendezvény az IFA, a szatmárnémeti NDF, valamint a Downtown Pub szervezésével jön létre. A belépés úgy a filmvetítésre, mint a koncertre díjtalan.


A Sleazy inc. Operated
A Sleazy inc. Operated


 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: