2008-11-03 17:01:31• hírek • Parajdi Andrea

Pszichoterápiás tábort szerveznek

A „Persa Alina & Secan Calin" Pszichológiai Magántársaság meghívására ismét Szatmár megyébe érkezik a neves belga pszichiáter Dr. Andre Moreau, aki ezúttal egy négy napon át tartó pszichoterápiás táborba hívja a helyi érdeklődőket.

Dr. Andre Moreau már több alkalommal tartott képzést a helyi pszichológusoknak, tanároknak, orvosoknak vagy azoknak a diákoknak, akik ebben a szakmában szeretnének elhelyezkedni, s mivel főként gyakorlati elemekre helyezi a hangsúlyt, sokkal hatékonyabban sajátíthatóak el a módszerei.

 

A november 10-14 között megrendezésre kerülő pszichoterápiás tábor újfajta, és egyedi képzési formát kínál a szakma iránt érdeklődőknek. A tábort távol a városi zsúfoltságtól, a rohanó mindennapok világától, egy festői környezetben szervezik meg Lajosvölgyön (Huta Certeze).

A tábor szervezői ezúttal is mindenkit várnak, akik az emberi kapcsolatok javításáért dolgoznak, a személyiségfejlesztés témakörben szeretnének újabb módszerekkel gazdagodni, vagy éppen a magánélet és a munka közti egyensúly könnyebb kialakításához szeretnének kézzelfogható tapasztalatokat szerezni.

A táborba körülbelül 25 személyt várnak, a jelentkezéseket november 6-ig fogadják. Bővebb információkért hívják Alina Persa pszichológusnőt a 0729033588- as, vagy Calin Secan pszichológust a 0745889044-es telefonszámon.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: