2019-11-11 08:23:13• hírek • Blikk.hu

Pszichológus segít Lovász Lászlónak, ha rosszul érzi magát

Lovász László (43) szerint nemcsak a fizikai fájdalmat, a lelki problémákat is kezelni kell. A Sony Maxon ma induló Lakástalkshow műsorvezetője úgy gondolja, nem szégyen pszichológus segítségét kérni. A Blikknek elárulta, neki is terápia segít, hogy megismerje önmagát és fejlődjön.

– Ha nem vagyok jól, megteszem magamnak a szívességet, hogy segítséget kérek, nem? – tette fel a kérdést Lovász, akinek segített a szakember. 
 

– Mindenkivel előfordult már, hogy nem kezelt jól egy szituációt, a reakciójával meglepte magát vagy a környezetét. Próbálok úgy élni, hogy elgondolkodom, miért történt valami így vagy úgy, és ha ehhez pszichológus segítsége kell, akkor sem érzem ettől rosszul magam. Terápiára járni nem azt jelenti, hogy az ember lelki beteg és gyógyulni akar, hanem fejlődni szeretne és jobban megismerni önmagát – jelentette ki a műsorvezető, aki a folyamat közepén tart, hosszú úton kell még végigmennie. Amióta pszichológushoz jár, sokkal jobban érzi, egy-egy mondatnak, beszélgetésnek mekkora jelentősége van. Ez a munkában is segítség neki. 
 

– Művészekkel, érzékeny színpadi emberekkel beszélgetni komoly felelősség, hiszen ha szóba kerülnek mély gondolatok, előkerülnek nehezebb témák, az azzal kapcsolatos mondtatok megragadnak az emberekben. Persze, egy terápiás beszélgetés más, hiszen ott egy szakember ül a másik oldalon, a Lakástalkshow-ban pedig „csak” egy kíváncsi ember, azaz én – tette hozzá.


További bulvárhírekért keresd fel a Blikk.hu oldalát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
# ballagók2020 # koronavírus # baleset # helyhatósági2020 # körgyűrű
Kiemelt hírek:
Valutaváltó:


Promó: