2016-05-24 09:09:37• hírek • Blikk.hu

Pszichológus készítette fel az anyaságra Ördög Nórit

Évekig próbálkozott hiába Ördög Nóra és fér­je, Nánási Pál, hogy teljesüljön nagy álmuk, és kisbabájuk legyen.

A műsorvezető ma már boldog kétgyermekes édesanya, ám úgy döntött, Pozitív című, napokban megjelenő könyvében mesél arról a hosszú útról, amelynek során eljutottak odáig, hogy végül a lombikprogram segítségével megszülethessen Mici.

„Rájöttem, hogy például egyáltalán nem kértem még segítséget ahhoz, hogy kiderítsem, mi van a fejemben a családalapítással kapcsolatban. A testemet már átvizsgálták a szakemberek elölről-hátulról, kívülről-belülről, de a fejembe még nem engedtem be senkit. Megelégedtem annyival, hogy a tudatom szintjén minden rendben, nagyon szeretnék gyereket, Palkótól szeretném, most azonnal, ha lehet, és úgy érzem, készen is állok rá. De most már nagyon érdekelni kezdett az is, hogy mi lehet a tudatalattimban... Tényleg az volt egyetlen hely, ahova nem kukkantott be eddig senki. Előfordulhat, hogy ott egy teljesen más Ördög Nórival találkozom, mint akit a felszínen jól ismerek már 30 éve?"

Egy ideig töprengett a műsorvezetőnő, majd felhívta Almási Kitti pszichológust, aki már a Kölyök ­Klub-os évei óta jó barátja volt.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: