2012-10-05 16:12:09• hírek • Szatmár.ro

Pszichikailag padlón az Olimpia

Az Olimpia a hazai meccset követően a következő fordulóban a Kolozsvári Sanatatea ellen játszik idegen pályán, majd a Zilahiak látogatnak Szatmárnémetibe.

Az utóbbi két vereség nem tett jót a fiúk önbizalmának, szombaton a 15 órától játszott meccsen kötelező a győzelem.

Nem mondhatnánk, hogy jó a hangulat az Olimpia játékosainak körében. Az ok pedig a legutóbbi két meccs és két vereség - előbb a Rapid zúzta le 6-0 arányban a kék-sárgákat a Román Kupában, majd hétfőn már a bajnokságban kaptak ki a fiúk Pankotán 1-0-ra. Így mindenképp jót tenne a csapatnak és a játékosok önbizalmának, ha szombaton hazai pályán megvernék a Dési Unireát.

A Pankota elleni meccsen a szatmáriak rengeteg helyzetet kihagytak, ezt Csík Tibor vezetőedző egyértelműen a koncentráció hiányának tulajdonítja. - Ezért is voltunk gólképtelenek az elmúlt két összecsapáson. A csapat önbizalma is megcsappant és a hangulatnak sem tett ez jót, de ezen túl kell lépnünk. Többet már nem nagyon hibázhatunk. Remélem a pankotai vereség nem fogja majd befolyásolni a kitűzött célt, és a végén ott leszünk az élen - mondta Csík.

A játékosok is érzik, hogy nem megy úgy a játék, ahogy szeretnék. Erről Cosmin Iuhas nyiatkozott: - Pszichikailag padlóra kerültünk a két vereség után, de most már úgy érzem helyrejöttünk, és remélem nem lesz gond a Dés elleni mérkőzésen.   

Az Olimpia és a Dés legutóbb április végén feszült egymásnak, akkor a hazai pályán játszó szatmáriak 3-2-re nyertek.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: