2012-04-11 08:28:51• hírek • Blikk.hu

Pszichiátrián kezelik Damut!

Pszichiátrián kezelik Damu Rolandot (37)! A színészt múlt szerdán vitték be az egyik budapesti kórházba, ahol a Blikk olvasó-riportere vette észre az egyik háromágyas emeleti kórteremben.

- Nagyon elgyötörtnek és nyúzottnak láttam, kitartást kívántam neki, és elmondtam, hogy többek között miatta néztem a Jóban Rosszban sorozatot. Előzékeny és kedves volt, nagyon megsajnáltam, lekísértem az udvarra is - mesélte a Blikk olvasó-riportere.

Ahogy arról a Blikk korábban beszámolt, Damu Roland, a volt barátnője megerőszakolásáért és megveréséért négy és fél éves börtönbüntetésre ítélt színész már korábban is rosszul lett, magas vérnyomása mellett az EKG-ja szívproblémát mutatott ki. Az orvosok akkor elegendőnek találták, hogy járó betegként csinálja végig az előírt további vizsgálatokat, ám egy újabb rohamot követően már nem engedték haza. Akkori rosszullétét sokan csak trükknek tartották, mondván, erre hivatkozva akarja halogatni büntetése letöltésének megkezdését, amelyről múlt héten értesítették is őt levélben, kórházi kezelése miatt azonban nem tudja átvenni behívóját.

- Damu Roland a múlt hét szerda óta kórházi kezelés alatt áll. Az ünnepekre hazaengedték megfelelő gyógyszerezés és állandó személyi felügyelet mellett, de kedd reggel vissza kellett mennie az egészségügyi intézménybe, ahonnan holnap viszik az igazságügyi orvos szakértőhöz. Ő dönt arról, hogy biztonságosan tartható-e börtönkörülmények között a jelenlegi állapotában  - erősítette meg a Damu Roland pszichiátriai kezeléséről szóló információnkat Ruttner György.

A cikk folytatásáért látogass a Blikk.hu-ra!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: