2009-11-18 14:29:52• hírek • Szatmar.ro

Prostituált-párti FIFA

Dupla élvezet, dupla haszon - örömlányokat a világbajnokságra.

A labdarúgás történelmében először lát vendégül Afrika felnőtt világbajnokságot és mint az ilyenkor lenni szokott, egy ekkora rendezvény körüli események mindig megosztják a környezetet.

A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) azt szeretné elérni, hogy Dél-Afrika kormánya a torna idejére legalizálja a prostitúciót, aminek azonban egy sor ellenzője akadt. Élen a katolikus egyházzal.

„Olyan információim vannak, melyek szerint a FIFA nyomást gyakorol a pretoriai kormányra, hogy a világbajnokság alatt legalizálják a prostitúciót. Én megértem őket, hisz ezzel óriási nyereségeket könyvelhetnének el, de meg kell érteniük, hogy ez az egyik legbiztosabb útja a HIV vírus terjedésének, amely megfékezése Afrika egyik nagy problémája", mondta Fox Napier durbani püspök.

A nemzetközi szövetség azt reméli a legősibb szakma legalizálásától, hogy az élvezetek halmozásának lehetősége méginkább vonzóbbá teszi a szurkolók számára a világbajnokságot. Az érdektelenség amúgy nem fenyegeti a tornát, hisz a FIFA épp a minap tette közzé, hogy majd 700.000 jegy máris gazdára talált.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: