2012-10-23 05:18:48• hírek • Blikk.hu

Prostit akartak csinálni VV Béciből

Szexmunkára akarták bepalizni VV Bécit! A Young-G-ként ismert rappert két hölgy kérte fel, hogy lépjen fel Londonban egy klubban, a helyi magyaroknak rendezett bulin.

A lányok minden költséget magukra vállaltak: fizették volna Béci és a táncosok útiköltségét és a szállást is a gázsin felül. A csábító ajánlat azonban csapda volt.

- Még Magyarországon találkoztam velük, hogy megbeszéljük a részleteket. Két átlagos fiatal lánynak tűntek. Arra kértek, lépjek fel egy klubban a helyi magyarok buliján, majd menjek át egy születésnapra, mint meglepetésvendég. Miután visszautaztak, egyre többször kértek meg, hogy kapcsoljam be a webkamerámat, hogy lássanak is, miközben levelezünk. Ekkor már nekem is gyanús volt a dolog - emlékezett vissza a történtekre Béci, azaz Young-G. Az előadónak az is különös volt, hogy egyik megrendelő sem érdeklődött még ennyit a hogyléte felől, így kérdőre vonta a lányokat.

- Miután megkérdeztem, mégis mit szeretnének, egyértelműen a tudtomra adták. Két képet is kaptam tőlük, azzal a szöveggel, hogy ez lesz az én meglepetésem, ha kiérkezem! Meztelenek voltak a fotókon. Közölték, ne aggódjak, a két táncosomnak is találnak elfoglaltságot, hiszen a privát bulira még más lányok is jönnek, de én a szülinapos ajándéka leszek - mesélte Béci. Hozzátette, amint megkapta a képeket, azonnal megszakította a kapcsolatot a különös „megrendelőkkel".

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: