2009-08-06 16:51:09• hírek • Szatmar.ro

Nyaka miatt kérdéses Schumi visszatérése

Nem engednek tesztelni?
Nem engednek tesztelni?

Az orvosi vizsgálatoktól függ, hogy Schumacher indulhat-e Valenciában.

Felipe Massa a Hungaroringen elszenvedett súlyos fejsérülése után mindenki hatalmas lelkesedéssel fogadta a bejelentést, hogy a brazil pilótát Michael Schumacher helyettesíti a szezon hátralévő részében. Ám könnyen lehet, hogy a nyaka megakadályozza őt ebben.

„Még nem teljesen biztos, hogy a nyaka bírni fogja, így a visszatérés sem tekinthető biztosnak. Minden az orvosi vizsgálatok eredményétől függ, ezek jelenleg is tartanak", mondta Sabine Kehm, a pilóta szóvivője.

Jóval bizakodóbb viszont Johannes Peil, a gyógykezelést végző főorvos. „Szerintem sikerülni fog neki. Schumacher professzionalizmusa ezt a felkészülést is meghatározza", mondta a doktor.

A hétszeres világbajnok februárban új hobbija, motorozás közben szenvedett balesetet és a minap a saját honlapján is elismerte, hogy fájt a nyaka, miután a 2007-es Ferrarit tesztelte.

A Williams, a Red Bull és a Toro Rosso továbbra sem engedi, hogy a 40 éves pilóta az új Ferrarival teszteljen, ezért Schumi a minap egy gokarttal gyakorolt. Ennek ellenére Bernie Ecclestone biztos benne, hogy a német remek eredményeket ér majd el. „Szerintem egy-két versenyzőnek különórát ad majd vezetésből. Nem döntött volna a visszatérés mellett,, ha nem gondolta volna úgy, hogy versenyképes lesz".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: