2009-01-21 16:21:28• hírek • Szatmár.ro

Projekteket elemeztek

Ismét ülésezett az Észak-Nyugati Regionális Fejlesztési Tanács, hogy egyeztessenek a megyéket érintő aktuális kérdésekről.

Szerdán a Bihar megyei Sonkolyoson ülésezett az Észak-Nyugati Regionális Fejlesztési Tanács, amelynek célja előmozdítani Románia észak-nyugati térségének a hosszútávú fejlesztését. Hat megye tartozik a regionális ügynökséghez, ezek képviselői időközönként tanácskozást tartanak a legfontosabb fejlesztési tervekről. Legutóbb október végén Tasnádon üléseztek a tanács tagjai.

Szatmár megyéből Csehi Árpád, a Megyei Tanács elnöke utazott Sonkolyosra, hogy részt vegyen a gyűlés, melynek a napirendi pontjai átfogóan érintették az egész régiót. A gyűlés fő témáját a Regionális Operatív Program keretében készülő finanszírozást célzó projektek megbeszélése szolgáltatta. A projektek sikeressége érdekében, a tanács rendszerint átnézi a benyújtás előtt álló dokumentumokat, és elemzi az esetleges hiányosságokat.

A január 21-i ülés napirendi pontjai közt szerepelt továbbá az Észak-Nyugati Fejlesztési Régió költségvetésének megvitatása és elfogadása, valamint egyéb olyan rendelkezések is, amelyek elősegítik a régió munkájának hatékonyságát -tudtuk meg Nagy Szabolcstól, a Szatmár Megyei Tanács sajtóreferensétől.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: