2009-08-14 10:37:25• hírek • Szatmár.ro

Projektbemutató a lovagteremben

A nagykárolyi polgármester rendszeresen tájékoztatni fogja a projektekről a közéleti személyiségeket.

Rendszeresek lesznek Nagykárolyban azok a találkozók, amilyet csütörtök délután rendeztek a kastély lovagtermében: Kovács Jenő polgármester időközönként beszámolót tart a helyi közéleti személyiségeknek és vállalkozóknak a polgármesteri hivatal ügyeiről, valamint a megvalósításokról és tervezett projektekről.

Az elöljáró magyarországi példa nyomán vezette be a hasonló összejöveteleket. A csütörtöki találkozón többek között az Ágoston utca hétfőn kezdődő teljes rehabilitálásáról, az 54 lakosztályos, három ANL-tömbházról, valamint a 90 apartmanos tervezett szociális lakásról, a kastély felújításának részleteiről, a kanalizálás-bővítés befejezéséről, iskolafelújításokról, zöldövezet-rendbetételről, szállodalánc-tervről hallhattak a szép számban megjelentek.

Elhangzott: az eddigi hitelek mellett további 3 000 000 euró kölcsönt venne fel a polgármesteri hivatal a projektek kivitelezésére. Kovács Jenő elmondta azt is: jövőre, a városnapok előtt egy hasonló találkozón a város meghatározó személyiségei közösen fogják eldönteni, kiknek adjanak díszpolgári oklevelet. A megvalósított, folyamatban lévő és tervezett pályázatok bemutatásában Egli Carmen, az önkormányzat projektigazgatója segédkezett, majd Bogdan Georgescu, a város kulturális és oktatási igazgatója a hét végén kezdődő August Fest részletes programját ismertette.


Nagykároly polgármestere a jelenleg futó projektekről is beszélt
Nagykároly polgármestere a jelenleg futó projektekről is beszélt


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: